Tarım ve Gıdamız

[wptabs style=”wpui-safle” mode=”horizontal” background=”false”][wptabtitle]Program Bilgileri[/wptabtitle] [wptabcontent]

Ülkelerde coğrafya biyoçeşitliliği, biyoçeşitlilik tarımı, tarım da gıdayı oluşturur. Tarım ve hammaddeyi tarımdan alan gıda sektörü, hem insanları besler hem de ülkelerin folklorunu tayin eder. Bu özellikleriyle son derece önemli sektörlerdir. O halde bu sektörün Türkiye’nin geleceğinde daha etkin bir rol üstlenmesi gerekir. Çünkü ülke cari açık verirken gıda sektörü her yıl dış ticaret fazlası veriyor.

Konu bu bağlamda ele alındığında tarım ve gıda konuları maalesef medyada layık olduğu yeri bulamıyor. “Tarım ve Gıdamız Programı” bu açığın bir nebze giderilmesi açısından son derece önemli olacaktır. Tarım ve gıda sektörünün bileşenlerini ilgilendireceği gibi tüketicilerin de ilgisini çekecek olan Tarım ve Gıdamız, 3 Ocak’tan itibaren her Cuma saat 11.15’te Prof.Dr. Harun Uysal’ın sunumuyla canlı olarak Ege Üniversitesi Televizyonu’nda.

[/wptabcontent]

[wptabtitle]Foto Galeri[/wptabtitle]

[wptabcontent]

Yakında yüklenecektir..

[/wptabcontent]

[wptabtitle]Bölümler[/wptabtitle]

[wptabcontent]

Tarım ve Gıdamız programının yayınlanan tüm bölümlerini izlemek için tıklayın.

[/wptabcontent]

[/wptabs]