Genel

Rektör Prof. Dr. Budak, koltuğunu 5. sınıf öğrencisi Akyürek’e devretti

Ege Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bornova Şehit Erkan Er Ortaokul 5’inci sınıf öğrencileri 23 Nisan nedeniyle  “Temsili Yönetim Kurulu”nda bir araya geldi.

Vizyoner kişiliği ile bir çok uygulamayı yönetimi sırasında hayate geçiren  Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Bornova Şehit Erkan Er Ortaokul 5. sınıf öğrencisi ile birlikte “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Temsili Yönetim Kurulu Toplantısı” düzenledi.

Ege Üniversitesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Temsili Yönetim Kurulu” toplantısı düzenlendi. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet  Budak, koltuğunu 5. sınıf öğrencisi Ecrin Akyürek’e devretti.

Temsili Yönetim Kurulu’nun açılışında konuşan Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Bu koltukları sizlere devretmek ve sizlerin gerçekleştireceği yönetim kurulunu izlemek bizlere onur ve mutluluk veriyor. Siz değerli çocuklarımız unutmayın  ki bu ülke bize sizin emanetinizdir, size de gelecek nesillerin” dedi.

Ege Üniversitesi Temsili Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık yapan Akyürek ise “Çocuk masumiyetinde tertemiz ve art niyetsiz duygularla el ele veren, birbirini kucaklayan huzurlu bir ülke için buradayız. Bugünü birlik, şenlik havasında çocuklarla beraber kutlamak ve çocuk haklarının korunduğu bir üniversite ortamı yaratmak istiyoruz” diye konuştu.

Ege Üniversitesi Eski Senato Salonu’nda düzenlenen Temsili Yönetim Kurulu Toplantısı’na Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Rektör Yardımcıları, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Fakülte Dekanları, EÜ Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bornova Şehit Erkan Er Ortaokul 5’inci sınıf öğrencileri katıldı.