Kadın Akademisyenler “ 3 Kuşak Cumhuriyet Kadını” Projesi Kapsamında Bir Araya Geldi

Ege Üniversitesi’nin 60. kuruluş yılı kapsamında düzenlenen etkinlikler tüm hızıyla sürüyor. Ege Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından 15 Egeli kadın akademisyenin katılımıyla düzenlenen “3 Kuşak Cumhuriyet Kadını” sergisi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sergide yer alan poster ve enstalasyonlarla kendilerini, annelerini ve anneannelerini anlatan kadın akademisyenler, kadınlar üzerinden Cumhuriyet Dönemi’ni kendi kalemleriyle değerlendirdi.

Serginin onur konuğu olan ünlü yazar Ayşe Kulin anne ve anneannesini anlattığı söyleşisinde Egelilerden yoğun ilgi gördü.

Etiketler:, , , , , , , ,